Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя вибілювальний з екстрактом журавлини

110 грн
Опис

Зволожувальний крем для обличчя з журавлинним екстрактом Bioaqua Effect Whitening Cream чудово вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску. вітамін Е, що міститься в журавлині, ефективно пом'якшує шкіру. Крем запобігає появі глибоких зморщок, згладжує мімічні зморшки, повертає шкірі пружність і сяйво, вибілює шкіру від жовтих плям.

Крем з екстрактом журавлини підходить для всіх типів шкіри залишатися молодим, зберегти свіжий, здоровий вигляд. У соковитій, кислій, блискучій, червоній журавлині міститься високий відсоток органічних кислот, зокрема аскорбінової та лимонної. У ній є флавоноїдні речовини, пектини, катехіни, сапоніни, глікозиди, вуглеводи (глюкоза, фруктоза, сахароза), мікроелементи (залізо, калій, кальцій, цинк, срібло, хром, кобальт).

Крем має освітлювальну, зволожувальну дію, захищає шкіру її від впливу агресивного довкілля, запобігає появі пігментних плям, роблячи шкіру еластичною та гладкою. Зволожує шкіру, вибілює, зменшуючи кількість і інтенсивність пігментних плям і веснянок.

Спосіб застосування: можна використовувати як основу під макіяж (для вирівнювання тону шкіри). На очищену шкіру обличчя вранці, після застосування тонера, сироватки, лосьйону, есенції — нанесіть освітлювальний крем.

Вага: 30 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?