Всі категорії
Додати товар

Натуральна маска для обличчя plantnery tea tree нічна для чутливої, комбінованої шкіри, 50 гр

692 грн
Опис

Натуральна нічна маска для обличчя Plantnery Tea Tree для чутливої, комбінованої шкіри, 50 гр - це одна з найкращих натуральних масок для обличчя в сучасній косметології від відомого бренду Plantnery, який представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з найпопулярніших брендів у магазинах King Power Duty Free.

Це зволожуюча маска-крем для догляду за чутливою та проблемною шкірою. Крем знімає запалення та запобігає його появі, а також заспокоює будь-які подразнення шкіри. Екстракт масла чайного дерева, що міститься в ньому, має бактерицидну і в'яжучу дію. Нічна маска відмінно підходить для чутливої ​​шкіри обличчя, схильної до щоденного стресу і агресивного впливу зовнішніх факторів. Вона зміцнює захисний бар'єр, заспокоює подразнену шкіру та відновлює пошкоджені тканини. Має антибактеріальну дію, яка сприяє загоєнню акне і попереджає повторну появу запалень.

Переваги крем-маски для обличчя:

лікує акне
прибирає почервоніння і зміцнює стінки судин
захищає від забруднення навколишнього середовища
зволожує шкіру
контролює вироблення підшкірного жиру
зменшує і не забиває пори

Спосіб застосування:

Нанесіть крем-маску PLANTNRY TEA TREE SLEEPING MASK на все обличчя та область шиї. Залишіть на ніч. Бажано наносити після інтенсивної сироватки PLANTNERY TEA TREE INTENSE SERUM.

Натуральний продукт для ніжної та чутливої ​​шкіри, що не містить шкідливих компонентів: спирту, ароматів, парабенів, барвників та силікону.

Склад:

DEIONIZED WATER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, POLYSORBATE 20, BUTYLENE GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, TITANIUM DIOXIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE ,PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, NIACINAMIDE , PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE, PANTHENOL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CARNITINE, ZINC PCA, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, ETHYLHEXY.

Натуральна нічна маска для обличчя "Чайне дерево" - це лише один із багатьох наших продуктів, які допомагають боротися з вадами шкіри. Спробуйте інші продукти нашої потужної серії засобів з екстрактом чайного дерева: пінка для вмивання, тонік, есенція, сироватка, денний крем, ВВ крем, зволожуючий міст.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження