Всі категорії
Додати товар

Антивіковий регенерувальний крем для обличчя the history cheonyuldan ultimate...

26 грн
Опис

Об'єм: тестер 1 мл
Термін використання: 10.2026
М'який крем, що тане, відновлює яскравий, чистий тон шкіри, покращує пружність і еластичність епідермісу, підтримує свіжість шкіри. Крем має підтягувальний ефект, добре зволожує, живить, підтримує гідробаланс, вирівнює текстуру шкіри, згладжує зморшки. Гармонізує три ефекти догляду за шкірою: здоровий тон, зволоження, зміцнення тургору шкіри. 

Ключовим інгредієнтом є квітка Dendrobium candidum Wallich ex Lindle, він росте на висоті 1000 метрів над рівнем моря, має величезну життєву силу та має виражений ефект для догляду за шкірою. 

Екстракт женьшеню містить речовини, що мають високу біологічну активність — сапоніни, вітамін C і вітаміни групи B, холін, фітостерин, пектинові та смолисті речовини, солі фосфору, кадмію, алюмінію, заліза, кобальту, магнію, цинку, кальцію, натрію, калію. Має омолоджувальну дію на шкіру, прекрасно зволожує шкіру, нормалізуючи водно-сольовий баланс. Експериментально доведено, що глікозиди женьшеню стимулюють процес ділення клітин епідермісу, швидкість якого неабияк зменшується в шкірі, що старішає, сприятливо впливають на синтез колагену дерми, зменшують набряклість. Завдяки вітамінам C і E женьшень захищає від передчасного старіння. 

Для всіх типів шкіри. 

Спосіб застосування: використовувати на останньому етапі догляду за шкірою. Нанести 1-2 краплі крему на кінчики пальців, рівномірно розподілити обличчям легкими масажними рухами від центру до зовнішніх кордонів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?