Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя, шиї та зони декольте з аргановою олією rain, 100 мл

280 грн
Опис

Опис товару
Крем зі зволожуючою нежирною формулою, збагаченою чистою аргановою олією та вітамінами, повертає доглянутий вигляд найніжнішим ділянкам шкіри. Призначений для догляду за обличчям, шиєю та зоною декольте. Крем відмінно зміцнює шкіру та зменшує появу пігментації, відновлює пружність шкірного покриву, скорочує зморшки, а також розгладжує текстуру шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики
Бренд
Rain
Виробник
Rain Kozmetik
Вага
100 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання наносити невелику кількість крему на чисту суху шкіру обличчя, шиї та зони декольте легкими рухами.
Застереження
Зберігати в оригінальній упаковці за кімнатної температури. Тримати подалі від дітей. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, цетеариловий спирт, петролатум, пропіленгліколь, гліцерин, цетеарет-20, рідкий парафін, гліцерил стеарат SE, стеаринова кислота, феноксиетанол, етилгексилгліцерин, диметикон, поліакрилат натрію, віддушка, арганова олія, пантенол, алантоїн, гіалуронат натрію, токоферил ацетат.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?