Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний гель для шкіри навколо очей rejuran healing eye gel 15 мл реджуран

900 грн
Опис

Відновлювальний гель для шкіри навколо очей Rejuran Healing Eye Gel 15 мл
Новий, запечатаний. Оригінал.
Термін придатності до 02.2026.

Чутливіша та ніжніша від природи шкіра в зоні навколо очей часто перша страждає від ознак фотостаріння. Зневоднення, «гусячі лапки», зниження пружності, тьмяний тон — проблеми, для ефективного вирішення яких був розроблений Healing Eye Gel — гель для зони навколо очей з 0.2% c-PDRN і аденозином. Завдяки систематичному застосуванню продукту ви помітите, як шкіра наповнюється вологою, згладжується і має молодший і свіжіший вигляд.

Healing Eye Gel — відновлювальний гель для очей, ключовим активним компонентом якого є полінуклеотиди c-PDRN. Повинуклеотидні препарати буквально стали революційним досягненням у сфері естетичної медицини завдяки унікальним регенеративним властивостям. Завдяки цьому компонента гель може запускати процеси самовідновлення, усуваючи пошкодження клітин і омолоджуючи шкіру.
Аденозин, що входить до складу гелю, залучає ще один механізм омолодження — запускає активне вироблення еластину та колагену, а також надає розслаблювальний вплив на м'язи.
Rejuran Гель для відновлення шкіри очей містить також екстракти календули й алое, завдяки чому заспокоює подразнену шкіру, зволожує, сприяє загоєнню, знімає почервоніння, надає здорового тону.
Rejuran Eye Gel — гель навколо очей, який допоможе впоратися відразу з цілим спектром перших вікових ознак, починаючи від зневоднення, закінчуючи зморшками. Крім антивікових властивостей, продукт дасть змогу оживити шкіру, усунути ознаки втоми, освіжити погляд.

Rejuran — бренд, створений біофармацевтичною компанією, яка спеціалізується на препаратах для регенеративної й естетичної медицини. Якщо ви хочете оцінити переваги та можливості сучасної косметики з полінуклеотидами, ми рекомендуємо замовити професійні б'юті-продукти Rejuran. Омолоджувальний гель для шкіри периорбітальної зони — засіб, завдяки якому ви зможете відновити пружність і гладкість шкіри безпечно та ефективно, залучаючи природні механізми.

Спосіб застосування
Безім'яним пальцем розподіліть Healing Eye Gel по шкірі периорбітальної зони.
Використовуйте продукт виключно на попередньо очищену шкіру.
Healing Eye Gel для догляду навколо очей може застосовуватися в денному та/або вечірньому догляді.
Rejuran Eye Gel — відновлювальний очний гель, який можна використовувати власникам будь-якого типу шкіри. Особливо рекомендований у разі появи перших вікових змін.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?