Всі категорії
Додати товар

Набір doctor babor lifting за ціною крема

4800 грн
Опис

Набір DOCTOR BABOR lifting Set

До складу входить:

Eye Cream Day 15ml

Collagen Booster Cream 50 ml 🔥🔥🔥

Lifting Collagen Infusion 10 ml

Потужна процедура LIFTING використовує точні комбінації активних інгредієнтів, щоб миттєво зробити шкіру гладкішою та пружнішою. Згладжувальні та підтягувальні шкіру властивості високоефективних інгредієнтів швидко вбираються в шкіру та надають їй більшої пружності й еластичності. Тонкі лінії та зморшки, сухість і нерівності зменшуються, а шкіра стає свіжішою, пружнішою й життєвішою.

Подарунковий набір BABOR для догляду за шкірою Doctor BABOR зберігає у собі Beauty Doc. Натомість побалуйте себе трьома продуктами в гарному білому пакованні під час щоденного ритуалу догляду. Подаруйте собі хвилини добробуту та вразьтеся приємному вплив на вашу шкіру .

Оголосіть війну зморшкам ще до їх появи!
Основна увага спочатку приділяється зоні навколо очей, оскільки подарунковий набір відкривається Днем крему для очей. У наявності 15 мл перевіреного помічника для догляду за шкірою. Ви боретеся з втомленою шкірою, темними колами під очима та першими зморшками, які завдяки продукту BABOR мають мало шансів перетворитися на так звані «гусячі лапки». Закрийте очі та нанесіть крем навколо очей, а потім акуратно втирайте його в шкіру. Насолоджуйтеся моментом охолодження й пожвавлення, а потім продовжуйте догляд. Потім може піти крем Collagen Booster Cream. Продукт об'ємом 50 мл входить до складу подарункового набору Doctor BABOR. Робить зрілу шкіру пружнішою й еластичнішою, а також підвищує її природну еластичність. Третій елемент подарункового набору — Lifting Collagen Infusion 10 мл, призначений для інтенсивного догляду. Концентрат підтягує, зміцнює й захищає від ознак старіння шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Міддл маркет Професійна Елітна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?