Всі категорії
Додати товар

Інтенсивний крем trimay gluta niacinamide bright up cream пробник 1 мл

12 грн
Опис

Код 2325

Створений для боротьби з недосконалістю текстури, пігментацією та тьмяністю. Екстракт рисових висівок, ніацинамід і глутатіон виступають у ролі основних активних компонентів формули. Це ефективне тріо приголомшливо пожвавлює шкіру, бореться з тьмяністю та пігментацією, повертає обличчю здоровий тон. Усього за один курс щоденного використання крем помітно перетворює шкіру та покращує колір обличчя. Засіб забезпечує свіжий, доглянутий вигляд та створює ефект підсвіченої зсередини шкіри.

Крем, що освітлює, від Trimay здатний поступово зменшити і освітлити пігментацію будь-якої природи (фотоушкодження, гормональна пігментація, постакне). Використання засобу на регулярній основі сприяє підтримці нормального синтезу меланіну, завдяки чому крем забезпечує ефективний контроль над пігментацією. Компоненти, що входять до складу його формули, мають властивість поступово освітлювати наявні пігментні плями і перешкоджати появі нових.

Замість води основу крему становлять 60% екстракту рисових висівок, який приголомшливо стирає з обличчя сліди втоми: з ним можна забути про хворий сірий землистий відтінок, шкіри який з'являється в результаті стресу, недосипання і перевтоми. Екстракт забезпечує шкірі гладкість, пружність та еластичність. Містить речовину під назвою гамма-оризанол, що допомагає контролювати синтез меланіну та бореться з пігментацією. Гамма-оризанол – дуже потужний антиоксидант, що ефективно нейтралізує дію вільних радикалів, допомагаючи вберегти шкіру від передчасного старіння.

Ніацинамід (10%) ефективний у боротьбі з фотостарінням, захищає шкіру від шкідливого впливу окислювального стресу та допомагає відновлювати її захисний бар'єр. Ніацинамід усуває ознаки втоми, удосконалює колір обличчя, а також звужує пори.

Ефект ніацинаміду посилюється такими значними компонентами, як глутатіон, транексамова кислота, арбутин та альфа-бісаболол, які помітно освітлюють шкіру, удосконалює її текстуру, вирівнюють тон, зберігають шкіру чистою та прозорою, надають їй сяючого вигляду. Дані компоненти регулюють діяльність меланоцитів та знижують синтез меланіну, тим самим поступово освітлюючи пігментні плями, зменшуючи їх у розмірі та перешкоджаючи появі нових.

За інтенсивну зволожуючу дію крему відповідають 8 видів гіалуронової кислоти, бетаїн та алантоїн, які підтримують оптимальний рівень зволоженості шкіри, утримуючи молекули води як на поверхні рогового шару, так і в глибоких шарах, та запобігаючи ТЕПВ.
До складу крему також входить комплекс з 4 екстрактів (гінкго білоба, інжир, шовковик і гранат), який надає зволожуючу та поживну, заспокійливу та антибактеріальну, відновлюючу та антивікову дії.
Засіб є функціональною косметикою для покращення тону.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру легкими масажними рухами.
1мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?