Всі категорії
Додати товар

Поживний і регенерувальний крем-суфле для повік 25-35+

350 грн
Опис

Повітряний і легкий крем має дуже ніжну текстуру, легко розподіляється по шкірі та безперешкодно проникає в глибокі шари дерми. Склад олив і компонентів підібраний для вирішення таких завдань, як живлення, зволоження та легкий ліфтинг-ефект. Олія сливової кісточки допомагає запобігти втраті колагену в шкірі та стимулює процеси загоєння, не залишаючи жирного блиску. комплекс Gydratation Intense має зволожувальні й антиоксидантні властивості, згладжує і зволожує шкіру, підвищує її еластичність. Має чудові регенерувальні властивості. Успішно використовується для запобігання ранньому старінню шкіри, що уповільнює наявні ознаки її в'янення. Олія макадамії діє як антиоксидант, що запобігає руйнуванню клітинних мембран. Легко вбирається, робить пружною, пом'якшує, шкіру, запобігаючи кератози та передчасному старінню. Гідролізат протеїнів шовку легко вбирається, зволожує й пом'якшує шкіру, захищає її від втрати вологи, підвищує пружність і еластичність. Вільні амінокислоти шовку здатні утримувати вологу в роговому шарі шкіри, а також прискорювати загоєння. Захищає шкіру від шкідливого впливу ПАР, від висихання й забруднення. Крім того, протеїни шовку неабияк підвищують вологоутримувальні властивості шкіри: проникаючи в епітелій, вони миттєво вмикаються в процеси метаболізму клітин. Також сприяє зміцненню судин, покращуючи мікроциркуляцію в капілярах, виводить зайву рідину з тканин, усуваючи набряки (зокрема мішки під очима), має ліфтинг-ефект, підтягуючи шкіру та зменшуючи глибину зморщок, підвищує пружність і еластичність шкіри. Екстракт білого чаю стимулює регенерацію шкіри, підвищуючи еластичність і пружність.

Спосіб застосування: наносити на очищену шкіру під очі та шкіру повік легкими поплескувальними рухами, розподіляючи емульсію до стану вбирання. Використовуйте шпатель під час набирання продукту, щоб уникнути потрапляння бактерій і збереження стерильності емульсії. Використовувати двічі на добу: перед сном і вранці.

Склад: рослинний гідролат, олія вершкової кісточки, олія амаранту, мало макадамії, олія гхи, рослинний емульгатор, комплекс Gydratation Intense, гідролізат протеїнів шовку, гідролізат ламінарії, алантоїн, кофеїн, таурин, СО2 екстракти, Д-пантенол, екоконсервант, аромакомпозиція на вибір.

Зберігати в сухому та прохолодному місці.
15 мл. Економна витрата.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?