Всі категорії
Додати товар

Базовий набір для догляду за жирною шкірою зимовий догляд

1135 грн
Опис

Взимку шкіра обличчя потребує особливого догляду. ❄️

За осінній період шкіру обличчя неабияк виснажили холодні та вологі вітри, тому могли з'явитися пігментні плями та дрібні зморшки, відчуття втрати пружності та недостатнього живлення.

Щоб знову привести шкіру в порядок, ми підготували для вас Базовий набір для догляду за жирною шкірою Зимовий догляд Hillary Winter care for oil skin.

Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри з унікальною олією таману та олією жожоба має себорегулюючі властивості та не забиває пори, не викликає запалення, не шкодить мікробіому та зберігає природний Ph-баланс шкіри, ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж, надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон.

Убтан для м'якого очищення і скрабування ASAI UBTAN глибоко очищає пори, усуває запальний процес, зволожує, не сушить шкіру, ніжно і дбайливо очищає її, не викликає подразнень чи будь-яких неприємних відчуттів, сприяє зменшенню постакне і пігментації а також не порушує мікробіом шкіри.

Крем Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba для жирної та комбінованої шкіри завдяки саліциловій кислоті в складі регулює роботу сальних залоз, знімає запалення і буде дбайливо боротися з комедонами. Крем нормалізує pH шкіри до позначки 5,5, зволожує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища.

Гіалуронова сироватка зволожує глибокі шари шкіри, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва. Під час масажу, властивості гіалуронової сироватки значно підсилюються.

А відновлююча сироватка навколо очей HiLLARY Anti-Fatigue підвищує пружність шкіри, позбавляє від темних кіл, зменшує прояви дрібних мімічних зморшок, зволожує і живить тонку шкіру навколо очей а також забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей.

До набору входять:

Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil, 150 мл;
Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue, 10 мл;
Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 100 г;
Крем для жирної та проблемної шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare Tamanu & Jojoba, 50 мл;
Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл.

Спосіб застосування:

Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою.
Невелику кількість порошку убтану насипте у долоню, додати трохи води і розведіть до пастоподібного стану. Нанесіть на вологу шкіру, обережно розподіліть по всьому обличчю, помасажуйте і змийте. Можна застосовувати двічі-тричі на тиждень.
Кілька крапель гіалуронової сироватки масажними рухами нанести на чисту шкіру обличчя, шиї і зоні декольте.
Сироватку Ati-fatique нанесіть на ділянку навколо очей.
Невелику кількість крему нанесіть масажними рухами на попередньо очищену шкіру обличчя, втираючи до повного всмоктування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
  • 10мл
  • 30мл
  • 50мл
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?