Всі категорії
Додати товар

Clarins super restorative day cream денний відновлюючий крем для будь-якого типу шкіри...

1900 грн -8% 1750 грн
Опис

Обрати якісний денний крем надзвичайно важливо для жінок, адже від цього залежить стан шкіри. Світові виробники косметики пропонують неймовірну кількість баночок і обіцяють приголомшливий ефект від застосування таких продуктів. Щоб не заплутатися і не експериментувати на ніжній шкірі, потрібно довіритися думці професіоналів.

Відомі косметологи рекомендують креми від французького бренду елітної косметики Clarins. Ця компанія створює засоби, які за багато років позитивно зарекомендували себе серед сучасних жінок. Крім численних кремів, запропонованих торговою маркою, варто звернути увагу на Super Restorative Day Cream.

Застосування цього відновалювального крему спокійно може замінити механічну підтяжку. Clarins Super Restorative Day Cream підсилює вироблення колагену, зміцнює і відновлює зрілу шкіру, запобігає передчасному старінню. Запатентований комплекс Anti-Pollution Clarins, який входить до складу крему, живить клітини епідермісу корисними вітамінами, рослинними екстрактами, захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?