Всі категорії
Додати товар

Люкс! комплекс для всіх типів шкіри morphe 2. гель-пінка для вмивання, маска,...

1435 грн -10% 1293 грн
Опис

Ідеальний доглядовий комплекс для всіх типів шкіри!

1. Гель-пінка MORPHE2 BUBBLY FRESH GEL-TO-FOAM CLEANSER, 150ml (повнорозмірний)
Дарує відчуття свіжості та видаляє макіяж, забруднення та надлишки себуму, не викликаючи сухості шкіри. Повітряний засіб не тільки очищає шкіру, але також заспокоює й пом'якшує її. Екстракт спіруліни забезпечує детокс-ефект і насичує шкіру поживними речовинами. Сік алое вера чинить пом'якшувальну та заспокійливу дію. Ніжний гель перетворюється на густу та м'яку пінку, яка робить очищення одночасно ефективним і приємним. Засіб підходить для всіх типів шкіри

2. Детокс-маска MORPHE2 RESTART DETOX FACE MASK, 75 ml (повнорозмірна)

Очистьте> і видаліть забруднення за допомогою цієї голографічної маски-плівки, яка не викликає безладу та проста у використанні. Ця формула, створена на основі потужної комбінації активованого вугілля, французької рожевої глини й екстракту кори верби, глибоко очищає і виводить токсини, поглинаючи забруднення та надлишки олії. Це також допомагає звузити пори та відлущувати, не висушуючи шкіру. Алое вера зберігає шкіру свіжою і м'якою, а аромат лаванди заспокоює.

3. Легкий зволожувальний гель-крем MORPHE2 TOTAL SOFTIE GEL MOISTURIZER, 50ml (повнорозмірний)

Дайте вашій шкірі необхідне зволоження та живлення. Цей освіжний, легкий гель-зволожувальний крем відновлює шкіру та забезпечує приплив гідратації завдяки високоефективній формі гіалуронової кислоти, багатої на антиоксиданти сквалану та олії жожоба. Ніацинамід допомагає освітлити та вирівняти тон шкіри. Він також наповнений огірковою водою для заспокоєння й екстрактом алое вера для пом'якшення. Розгладжуйте його вранці або ввечері, щоб надати шкірі свіжого, здорового сяйва.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 150мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?