Всі категорії
Додати товар

Азадерм крем 20% (acne vulgaris) вугри акне єгипет

360 грн -12% 320 грн
Опис

Азадерм
Єгипет оригінал!

Препарат на лікування вугрів. Азелаїнова кислота нормалізує порушені процеси кератинізації у фолікулах сальних залоз, зменшує вміст вільних жирних кислот у ліпідах шкіри та знижує її жирність. Виявляє протимікробну активність щодо Propionibacterium acnes та Staphylococcus epidermidis. Протизапальний ефект також обумовлений зменшенням метаболізму нейтрофілів та зниженням вироблення вільно-радикальних форм кисню. Азелаїнова кислота надає залежне від дози та часу переважну дію на ріст та життєздатність аномальних меланоцитів.

Показання:
вугрова хвороба (acne vulgaris)

Спосіб застосування та дози:
Режим дозування та тривалість терапії встановлюють індивідуально. Препарат призначають дорослим та дітям старше 12 років.

Перед застосуванням препарату слід очистити шкіру водою або м'яким очищаючим косметичним засобом, потім висушити.

Крем наносять на уражені ділянки шкіри рівномірно тонким шаром 2 рази на добу (вранці та ввечері) і злегка втирають. Препарат слід використовувати у достатній кількості, але не надмірно. Препарат слід регулярно застосовувати протягом усього курсу лікування, тривалість якого залежить від клінічної картини захворювання та ступеня вираженості симптомів. При вуграх (acne vulgaris) покращення зазвичай спостерігається через 4 тижні. Для отримання найкращих результатів застосування препарату слід продовжити протягом кількох місяців, але не більше 6 місяців.

Протипоказання:
Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Відправка укр поштою здійснюється лише при оформленні замовлення з повною передоплатою «оплата продавцю на картку» !!!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?