Всі категорії
Додати товар

Краща ціна! крем навколо очей з ніацинамідом і авокадо bioaqua niacinome probeauty

85 грн -30% 60 грн
Опис

Термін придатності 06/2024
✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 20 г, підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляється у тубі, поміщеній у фірмову картонну коробку.
Чудовий зволожуючий крем для повік з ніацинамідом і екстрактом авокадо, який є ефективним засобом боротьби зі слідами втоми та зовнішніми ознаками передчасного старіння. Цей омолоджуючий косметичний засіб не тільки розгладжує зморшки і підтягує шкіру, але також добре бореться з набряком повік, темними колами під очима і іншими ознаками втоми. Крем покращує мікроциркуляцію крові, нормалізує перебіг метаболізму та розгладжує зморшки, зменшує вираженість капілярної сіточки та знімає набряки. При регулярному застосуванні можна помітити, що чутлива шкіра навколо очей виглядає здоровою і сяючою. Також крем має зміцнюючі, регенеруючі та заспокійливі властивості.
Текстура крему має легку консистенцію, тому швидко вбирається без залишку, не залишаючи почуття липкості.
Спосіб застосування: невелику кількість крему нанесіть на верхні та нижні повіки. Бажано робити це не масажними рухами пальців, які додатково розтягують шкіру, а легкими вбиваючими рухами. Через кілька хвилин після нанесення засіб повністю вбирається.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?