Всі категорії
Додати товар

Esse m6 крем зволожувальний для нормальної/комбінованої шкіри spf4, 50ml

2215 грн
Опис

Сильний зволожувальний крем насичує вологою зневоднену шкіру, повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд. Знімає ознаки втоми і запалення, зменшує глибину зморшок. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, захищає від агресивного зовнішнього середовища. Підходить для нормальної, сухої та комбінованої шкіри, може використовуватися жінками та чоловіками будь-якого віку.

Активні інгредієнти

- Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін - пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Посилюють бар'єрну функцію епідермісу, роблячи шкіру більш стійкою до агресивного зовнішнього середовища.

- Олія марули, екстракти виноградних кісточок, баобаба і чаю ройбуш - природні антиоксиданти. Захищають клітини від ушкодження вільними радикалами, сповільнюють старіння і покращують колір обличчя.

- Екстракт кігелії стимулює природний синтез нових волокон колагену й еластину. Зміцнює і підтягує шкіру, зберігає її доглянутою і молодою.

- Екстракт алое і бісаболол знімають ознаки запалення, прибирають свербіж і почервоніння. Прискорюють регенерацію пошкоджень, повертають шкірі здоровий і доглянутий вигляд.

- Олії манкетті та янгу захищають шкіру від ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою і молодою.

- Гіалуронова кислота притягує й утримує вологу в тканинах. Заповнює мімічні зморшки, робить їх менш глибокими. Перешкоджає появі нових зморшок, дарує обличчю свіжість і сяйво. 

Спосіб застосування

На вологу шкіру нанесіть кілька крапель гелю Gel Cleanser C5, розподіліть вологими долонями і помасажуйте. Ретельно змийте залишки гелю теплою водою і скористайтеся тоніком Toner T5. Далі нанесіть крем Deep Moisturiser M6 рівномірним шаром на обличчя і шию, помасажуйте до повного вбирання. Використовуйте щодня після ранкового вмивання або як рекомендує ваш косметолог.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?