Всі категорії
Додати товар

Votary super seed nutrient cream поживний крем, 1 мл

70 грн
Опис

Votary Super Seed Nutrient Cream Поживний крем, 1 мл, пробник

Цена 70 грн.

Зроблено у Великобританії

Повнорозмір 50мл, ціна на сайті виробника 70 GBP (3400 грн.)

Поживний крем Votary Super Seed без запаху — заспокійливий, поживний і захисний догляд за чутливою шкірою, яка відчуває сухість і почервоніння. Матова, гладка поверхня.

Ретельно розроблене джерело підтримки для сухої, чутливої шкіри. Його натуральна, заспокійлива формула не містить запашників і збагачена 21 поживною олією супер насіння. Поживний крем Super Seed Nutrient Cream, який використовується сам собою або на додаток до мастила для обличчя, допомагає створити багатошаровий бар'єр між вашим обличчям і навколишнім світом. Глибоко зволожувальний і захищає, він залишає тендітну шкіру готовою до будь-якої погоди.

Поживний крем Super Seed також є прекрасним засобом для підготовки чутливої шкіри до нанесення макіяжу. Його матова, гладка поверхня означає, що основа лягає і фіксується належним чином, тому ваша шкіра має сяйний і зволожений вигляд упродовж усього дня. Жодного блиску та ковзання — просто чудова стійкість.

Чисті олії. Веган. Зроблені без насильства зроблені з любов'ю.

Гіалуронова кислота максимально утримує вологу та зволожує суху шкіру. Олія виноградних кісточок некомедогенна та має протизапальну дію, що робить її ідеальною для схильної до акне або чутливої шкіри. Олія кісточок граната має омолоджувальні властивості та сприяє регенерації клітин. Олія насіння чорниці містить потужні антиоксиданти для захисту від забруднення довкілля.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Продавець
mamka.ua
mamka.ua
Супер-продавець
Луцьк
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?