Всі категорії
Додати товар

Clinique комплексний догляд для сухої та комбінованої шкіри у косметичці

550 грн
Опис

Clinique комплексний догляд для сухої та комбінованої шкіри. Три засоби у фірмовій косметичці.
Всі три засоби у дорожніх версіях, а це зручний формат для подорожі або ж для тестування без покупки великого об'єму.

Clinique Liquid Facial Soap Mild рідке мило для сухої та комбінованої шкіри, міні, 30 мл Термін придатності до 05.25

Американський бренд Clinique популярний у всьому світі, завдяки високоефективній косметиці, яку виробляє. Усі засоби цієї торгової марки діють на шкіру чарівним чином, повністю усуваючи всі наявні проблеми. Рідке мило Liquid Facial Soap Mild - це чудова новинка компанії, яку змогли гідно оцінити багато жінок. Засіб підходить для сухої та комбінованої шкіри, включаючи дуже чутливу. Його активні компоненти повністю прибирають з обличчя елементи декоративної косметики, частинки пилу, бруду, жиру і токсинів, які зібралися на обличчі за цілий день.
Потрібно зовсім небагато засобу Clinique Liquid Facial Soap Mild, щоб провести повне очищення шкіри, тому мила вистачить надовго. Натуральні інгредієнти не викликають алергії та діють дуже м’яко та ніжно.
Спосіб використання:
два рази на день - вранці та ввечері. Нанесіть невелику кількість рідкого мила (1-2 натискання дозатора) на очищену від макіяжу шкіру, уникаючи зони навколо очей. М’яко масажуйте, щоб видалити бруд. Ретельно змийте мило теплою водою. Потім переходьте до другого кроку 3-ступінчастої системи догляду за шкірою - відлущувального лосьйону Clarifying Lotion, який підходить вашому типу шкіри.

Clinique Clarifying Lotion №2 очищуючий лосьйон для сухої та комбінованої шкіри, міні, 60 мл. Термін придатності до 06.25

Американська популярна косметична компанія Clinique багато років займається дослідженнями і розробкою прекрасних продуктів по догляду за шкірою. Лосьйон Clarifying Lotion №2 створений спеціально для сухої та комбінованої шкіри, яка потребує регулярного догляду. Активна формула засобу допомагає повністю прибрати з обличчя частинки пилу, токсини, забруднення і сліди декоративної косметики. За максимально короткий термін Clinique Clarifying Lotion №2 підтягує і зволожує шкіру, розгладжує зморшки, відбілює пігментні плями і очищає пори.

До складу унікального лосьйону входять тільки натуральні компоненти, які не викликають алергію, тому ним можна користуватися навіть власницям чутливої шкіри. Clinique Clarifying Lotion №2 - це вірний шлях до гарної, сяючої та здорової шкіри.
Спосіб використання:
двічі на день - вранці та ввечері - після очищувального мила Facial Soap. Змочіть ватний тампон відлущувальним лосьйоном Clarifying Lotion №2 і протріть ним обличчя та шию одноразово, уникаючи зони навколо очей і губ.

Зволожуючий крем для сухої та комбінованої шкіри Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ , мініатюра, 30 мл. Термін придатності до 04.25.

Всесвітньо відома косметична лінія Clinique створила для своїх шанувальниць інноваційний крем зі зволожувальною і живильною формулою для дуже сухої та зневодненої шкіри. Засіб забезпечує комфортне живлення і зволоження шкіри, насичуючи клітини корисними вітамінами та мінералами. У результаті ваша шкіра сяє здоров'ям і красою. Завдяки новому комплексу, формула зміцнює захисний бар'єр шкіри на 54 % краще, що дозволяє утримувати вологу в шкірі. Уже після першого застосування шкіра буде мати свіжий і відпочилий вигляд.
Засіб ефективно розгладжує шкіру, роблячи її текстуру неймовірно шовковистою. Також зводить до мінімуму прояв дрібних мімічних зморшок і пігментних плям, покращуючи колір обличчя. Крем також захищає шкіру від фотостаріння і негативного впливу ультрафіолетових променів. Шкіра стає більш пружною та ніжною, дрібні зморшки розгладжуються. Разом зі зволожувальним кремом Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + ви забудете про сухість і лущення шкіри!

Спосіб використання:
наносити ранком і ввечері на все обличчя і шию або сухі ділянки.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Персиковий
Розмір:
  • 30мл
  • 60мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?