Всі категорії
Додати товар

Крем навколо очей який зменшує темні кола і набряки під очима

500 грн
Опис

НЕГАЙНИЙ ЕФЕКТ НА ЗМЕНШЕННЯ МІШКІВ І ТЕМНИХ
My Eyes Instant Effect — це клінічно протестований крем-догляд з негайним ефектом, розроблений для ефективного зменшення мішків та дрібних зморшок.
Погляд одразу стане оновленим, свіжим та відпочившим.
Ефект лише за кілька хвилин.

Завдяки наявності високого відсотка інноваційних активних інгредієнтів та глинистих мінералів всього за одне застосування на день мішки помітно зменшаться, дрібні зморшки розгладяться, а темні кола під очима зменшаться.
Мінерали глини, непомітно розподіляючись по шкірі, викликають рішуче і негайне розслаблення, а функціональні речовини з доведеною ефективністю дренують, протинабрякають і протидіють утворенню пігментації в області навколо очей. Спеціальна формула була розроблена, щоб діяти дуже швидко. Лише кілька хвилин для дивовижного результату. Погляд стане оновленим, свіжим та відпочившим.
Після його нанесення ви можете скористатися своїм звичайним макіяжем.

ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗА 2 ХВИЛИНИ:
ЗНИЖЕННЯ ДО 75%

СУМОК І ТЕМНИХ КОЛОВ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ ПРОБЛЕМОЮ: ЗНИЖЕННЯ ДО 75%
Клінічна оцінка проведена на факультеті біомедичних наук Університету Сассарі

3 ДІЇ ДЛЯ СПРАВЖНЬОГО ЕФЕКТУ**

- РОЗЛАБЛЯЄ МІШКИ ТА Зморшки
- Зменшує темні кола і набряки
- НЕГАЙНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

ВИКОРИСТОВУВАТИ

Маленькі жести для правильного використання

1. Засіб слід наносити на чисту шкіру без макіяжу.

2. Видавіть невелику кількість продукту на кінчик пальця. У середньому ідеальна кількість еквівалентна трохи більшому рисовому зернятку. Кількість може бути трохи збільшена в залежності від розміру ураженої ділянки та/або розміру мішка, що підлягає обробці. Відрегулюйте "індивідуальне дозування", поступово додаючи невеликі кількості, оскільки надлишок продукту не буде повністю поглинений, залишаючи сліди.

3. Помасажуйте крем між кінчиками пальців протягом декількох секунд, доки він не стане безбарвним. Переконайтеся, що залишків на кінчиках пальців достатньо для нанесення, і за потреби додайте невелику кількість.

4. Нанесіть крем на область під очима, делікатно розподіливши його зсередини назовні, постукуючи по області кінчиком пальця, щоб він повністю ввібрався.

5. Для отримання оптимальних результатів рекомендується дочекатися повного висихання, зберігаючи нейтральний вираз і не напружуючи очі протягом 2/3 хвилин. Якщо ви хочете прискорити висихання, обмахуйте обличчя віялом.

6. Видаліть надлишки продукту губкою, змоченою водою. Якщо хочете, тепер ви можете розпочати нанесення улюбленого макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?