Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний пілінг artistry intensive skincare

1838 грн
Опис

Тип засобу: Скраб
Кілька примірників у наявності

Об'єм/розмір: 20 мл.

Відлущувальний засіб-ексфоліант, який забезпечує професійні результати для досягнення м'якшої та гладкішої шкіри лише за 8 хвилин.

Які переваги забезпечує продукт
Ваша шкіра захищена від надмірної ексфоліації. Ензим грибів mucor miehei автоматично припиняє реакцію зі шкірою, тому здорові клітини не відшаровуються.
Вже після одного використання ви зможете насолоджуватися гладкою шкірою, яка відчувається м'якшою, а має більш сяйний вигляд.
За 6 тижнів використання пілінгу ви помітите, що стали зникати дрібні зморшки та вікові плями.

Чому він вам сподобається
ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Відновлювальний Пілінг видаляє шар змертвілих сухих клітин із поверхні шкіри, тому ви зможете відчути, що ваша шкіра стає м'якшою та гладкішою. Результати порівняні з результатами професійного хімічного пілінгу. Цей процес м'якої ексфоліації не подразнює шкіру, оскільки активний компонент автоматично припиняє свою дію, коли досягає шару здорових клітин, розташованих під тими, які були видалені. Здатність вашої шкіри вбирати зволожувальні засоби та максимально використовувати їхні переваги покращиться. До того ж після 6 тижнів використання ви помітите суттєве зменшення видимості дрібних зморщок і вікових плям.

Цікаві факти
Результати клінічних тестувань показали поліпшення структури поверхні шкіри вже після одного використання.
Шкіра стає пружною, однорідною та добре зволоженою, а за 6 тижнів зменшується видимість дрібних зморщок і вікових плям.
ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Відновлювальний Пілінг потрапив у короткий список Найкращих нових засобів для догляду за шкірою преміумкласу Великобританії — UK Beauty Awards 2011.

Основні характеристики
ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Відновлювальний Пілінг забезпечує переваги професійного хімічного пілінгу прямо в стінах вашого будинку:
Доповнює звичайний щоденний догляд за шкірою процедурою інтенсивного відновлення завдяки ексфоліації, щоб позбутися загрубілої сухої шкіри.
Активний компонент — ензим грибів, який відповідає за ексфоліацію, має природну здатність деактивуватися після видалення відмерлих клітин шкіри з її поверхні, тому здорові клітини залишаються неушкодженими.

Як користуватися
Після очищення ніжними дотиками нанесіть тонким шаром на шкіру. Залиште на 6-8 хвилин.
Завжди користуйтеся засобами із сонцезахисним фільтром того дня, коли вчиняєте процедуру оновлення поверхні шкіри, оскільки шкіра стає чутливішою до сонця.
Щоб прискорити ефект ексфоліації, поєднуйте з ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Полірувальним лососяном Інтенсивної співпраці, користуючись Відновлювальним пілінгом вранці двічі на тиждень, а Лосьйоном Інтенсивної дії — ввечері та вранці в інші п'ять днів тижня.
Не рекомендується використовувати одночасно з іншими відлущувальними засобами.

Склад
Ключовим компонентом ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Відновлювального пілінгу є унікальний натуральний фермент гриба mucor miehei, який адаптується до природного pH середовища вашої шкіри та гарантує м'яку ексфоліацію. Він має здатність до саморегуляції й автоматично деактивується після відшаровування відмерлих клітин із поверхні шкіри. Це захищає шкіру від подразнення та надмірної ексфоліації. Отримана від NUTRILITETM олія насіння чіа надає формулі кондиціонувальні властивості, завдяки яким вона добре піклується про шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?