Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем для обличчя з ніацинамідом та гіалуроновою кислотою venzen...

240 грн
Опис

Крем для миттєвого, глибокого та тривалого зволоження шкіри. Підходить для будь-якого типу і здатний у найкоротші терміни впоратися із сухістю та зневодненням, усунути почервоніння, повернути шкірі тонус та здорове сяйво.

Головними діючими компонентами є найцінніший ніацинамід, а також гіалуронова кислота. Безпрограшне поєднання таких сильних компонентів покращує загальний стан шкіри: підвищуються її захисні механізми, шкіра стає пружною та еластичною, вона оздоровлюється та перетворюється на клітинному рівні.

❤Ніацинамід – це водорозчинний вітамін B3, який має антивікову та омолоджуючу дію. Він складається з екстрактів рослин і трав, корисних для шкіри включаючи алое, лимон, огірок, рослина ноні, чайне листя та розмарин. Ніацинамід вітамінізує шкіру, прискорює її регенерацію, підвищує еластичність та бар'єрну функцію. Несе відповідальність за клітинне оновлення шкіри та збільшення синтезу колагену, керамідів та жирних кислот в епідермісі. Згладжує поверхню шкіри, відновлює її цілісність. Нормалізує вироблення себуму, бореться з чорними точками, очищує і звужує пори. Усуває прищі та сприяє загоєнню, допомагає уникнути появи недоліків на обличчі. Запускає процеси ексфоліації епідермісу. Глибоко наповнює клітини вологою, підтримує стабільний рівень рідини в епідермісі. Делікатно відбілює пігментацію та плями після акне, робить колір обличчя рівним і сяючим.

❤Гіалуронова кислота не потребує представлення. Вона інтенсивно зволожує шкіру як на поверхні, так і в глибоких шарах, притягує вологу ззовні і замикає всередині, заспокоює шкіру, підвищує її еластичність, допомагає попередити появу сухих "заломів".

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
ntsh07
womens_joys_ua
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари