Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя супер зволожуючий та живильний haccer 45 ml

750 грн
Опис

HACCER КРЕМ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ З ОЛИВКОВИМ МАСЛОМ,натуральний із 100 відсоткового оливкового масла високої якості. Оливковий зволожуючий крем для обличчя, що складається з натуральних олій і трав Середземномор'я, збереже вашу молодість і красу. Крем для обличчя живильний робить догляд за шкірою простим і легким. ЩОДЕННО.

*Живить шкіру обличчя, запобігає лущенню,
*Робить шкіру обличчя більш сяючою і здоровою,
*Інтенсивно зволожує та зберігає вологу в шкірі обличчя,
*Містить вітаміни Е, А, D. K,
*Загоює, заспокоює шкіру після сонячних ванн,
*Знімає покрасніння та запалення,
*Сприяє усуненню прищів і акне,
*Запобігає старінню шкіри,
*Відновлює пружність шкіри,
*Зменшує зморшки,

Підходить як для молодої шкіри, так і для зрілої шкіри обличчя, для всіх вікових категорій, як омолоджуючий крем, антивіковий, так і для підліткової шкіри.

Захист шкіри цілий рік, сонце, вітер, вологість, мороз. Захисний крем від морозу.

Обезвожена шкіра стає особливо вразливою до негативного впливу зовнішнього середовища та вікових змін. Вона гірше протистоїть опущенню, стає в'ялою і тьмяною, крім того, схильна до подразнення і стягнутості. Щоб зупинити процес втрати вологи, нормалізувати обмінні процеси та повернути шкірі життєву силу, використовуйте крем для щоденного догляду від Haccer. Натуральна формула крему забезпечує шкірі живлення цінними інгредієнтами, утримує вологу та має ліфтинг-ефект крем ліфтинг для обличчя. Живить та загоює шкіру. Особливо корисно для сухої та комбінованої, змішаної шкіри. Крем зволожує, живить, розгладжує шкіру, надає пружність. Основним компонентом турецького оливкового крему Haccer є ОЛИВКОВЕ МАСЛО високої якості, яке містить вітаміни Е, А, D і K, джерело сквалану, сприяє живленню та оновленню клітин шкіри. Глибоко зволожує та сприяє збереженню вологи в шкірі як крем для обезвоженої шкіри обличчя. Природний антиоксидант і джерело цінних жирних кислот, який розгладжує шкіру, поліпшує її текстуру та колір обличчя. Активно живить та підвищує тонус. Розгладжує зморшки як крем від зморшок і омолоджує як омолоджуючий крем для обличчя.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари