Всі категорії
Додати товар

Антивіковий натуральний крем

425 грн
Опис

Антивіковий💆 натуральний крем з потужним компонентом від зморшок Комбучка.
🔸Комбучка - активний комплекс від зморшок чаїнок і чайного гриба, допомагає налагодити фізіологію шкіри,не давши їй постаріти завчасно.Потужні антиокислювальні властивості сприяють захисту шкіри,а симбіоз бактерії потужний детокс.
Бактерії ( Saccharomyces Xylinum Black Tea Ferment)
розкладають корисну глюкозу і олігосахариди до найдрібніших складових,дозволяючи їм проникати в глибини шкіри і проводити там роботу по омолодженню.Таким чином зморшки не встигають залягти глибоко.
🔸Екзотична олія Моной де Таїті - містить вітамін А,С,Е ,насичині жирні кислоти гіалуронову кислоту та природні антиоксиданти,що в комплексі глибоко зволожують,тонізують,запобігають зневодненню й утворенню зморшок.Відновлюють еластичність шкіри.
🔸Олія макадамії - особливістю олії з цих горіхів є жир,який містить мінонинасичену пальмітонову кислоту,яка містить в шкірі людини,тому дуже цінна.
🔸Пальмітонова кислота практично не зустрічається в інших рослинах.Олія схожа на рослинний віск ,який дуже важко зібрати на інших рослинах.Завдяки цим антиоксидантним особливостям олію макадамії застосовують для відновлення шкіри яка має зморшки.
🔸Олія ши -це натуральний продукт подарований природою дозволяє виглядати молодше ,забеспечує шкіру вітамінами А,D,E які зберігають їїздоровий стан і пружність .Збільшує утворення колагену,перешкоджають віковим змінам шкіри.
🔸Какао-масло дивовижне масло для сухої обезводненої шкіри,розгладжує,регенерує,живильна і пом'якшуєвальна дія,доглядає за шкірою навколо очей ,не дозволяє токсинам з повітря проникати в середену.
🔸Ефірна олія🌹троянди - рожеве масло допомагає уповільнювати процеси старіння шкіри,позбавляє від зморшок,підвищує пружність ,розсмоктує шрами і рубці.
Склад:
Коплекс омолоджуючих натуральних олій: Моной де Таїті,персикових кісточок,горіха Макадамії,ши каріте,какао-масло,еф.олія з пелюстків троянди,біоактив комбучка,вітамін Е,олівем.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?