Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Крем для очей, що омолоджує з маслом авокадо

190 грн
Опис

Тип засобу: Крем

Крем для очей, що омолоджує з маслом авокадо Real Avocado Nutrition Eye Cream зберігає вологу і еластичність шкіри, живлячи і зволожуючи шкіру навколо очей, допомагає впоратися з набряклістю і темними колами, робить шкіру більш еластичною, зменшує вираженість зморшок, знижує вплив агресивних погод. передчасного в'янення.
🌿Масло насіння авокадо надає потужну відновлюючу дію на шкіру, стимулює клітинний обмін, покращуючи та вирівнюючи текстуру шкіри, підвищує її пружність та еластичність.
🌿Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену в клітинах шкіри та покращенню її захисних функцій, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з дерми та знизити пігментацію. Пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює.
💚Ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри. Покращує мікроциркуляцію крові, легко освітлює.
💚Засіб має приємну кремову текстуру, швидко вбирається та надовго зволожує шкіру. Підходить для денного та вечірнього догляду.
Спосіб застосування: невелику кількість крему нанести на очищену шкіру повік і м'якими рухами розподілити до повного всмоктування.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?