Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гель-пілінг для обличчя з екстрактом плаценти  3w clinic premium pla

500 грн
Опис

Тип засобу: Другий засіб

Кілька екземплярів у наявності

Гель-пілінг для обличчя з екстрактом плаценти  3W Clinic Premium Placenta Soft

 Peeling Gel 3W Clinic Premium Placenta Soft Peeling Gel

Плацентарна косметика — косметичні засоби на основі екстракту плаценти, призначені для догляду за шкірою. Поява плацентарної косметики стала чималим кроком у майбутнє біокосметики.

Плацентарна косметика підходить для жінок будь-якого віку, але оптимальний вік для її використання від 35 до 45 років, коли в шкірі скорочується вироблення колагену й еластину.

У плаценті містяться білки, жири, нуклеїнові кислоти та вітаміни, які насичують шкіру компонентами, яких бракує, й ефективно відновлюють її життєву енергію, активізують клітинне дихання й покращують метаболізм.

Екстракт плаценти сприяє збереженню вологи в клітинах, оберігаючи шкіру від зменшення в об'ємі, утримуючи в ній воду. Має протизапальну дію, запобігає появі в'ялості, знімає напруження та втому шкіри.

Плацента сприяє переміщенню пігменту меланіну з глибоких шарів шкіри до її поверхні та видаленню його з епідермісом, що відлущується. Шкіра стає не тільки рівнішою, але й світлішою.

Пілінг-гель із плацентою сприяє ефективному відлущуванню шару змертвілих клітин.

Також у складі засобу екстракти папаї й алое.

Екстракт папаї — послаблює зчеплення рогових лусочок і відлущує відмерлі клітини, водночас сприяє синтезу нових, здорових клітин. Папая стимулює синтез колагену: шкіра стає пружною й еластичною, зморшки згладжуються. Знижуючи концентрацію меланіну, екстракт папаї освітлює шкіру, зменшує розмір і інтенсивність пігментних плям.

Екстракт алое вера — універсальним компонентом для догляду за будь-яким типом шкіри, він зволожує й заспокоює, омолоджує та сприяє загоєнню запалень, звужує пори та регулює роботу сальних залоз. Алое вера покращує обмін речовин і регулює метаболічні процеси, стимулює синтез колагену й еластину, розчиняє клейку речовину, яка склеює відмерлі клітини шкіри між собою, що сприяє їхньому відлущуванню, вирівнюючи поверхню шкіри і її тон.

У разі регулярного застосування засобу шкіра обличчя омолоджується завдяки природній стимуляції обмінних процесів, що пришвидшують формування нових здорових клітин шкіри.

Спосіб застосування: Після зняття макіяжу нанести пілінг-гель на шкіру обличчя й акуратно масажувати кінчиками пальців упродовж 2-3 хвилин, потім змити теплою водою. Засіб рекомендується використовувати двічі на тиждень.

Об'єм 180 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?