Всі категорії
Додати товар

Набр 3в1 для проблемної шкіри(0092) цена 230 грн

300 грн
Опис

Тип засобу: Скраб

Набір для видалення чорних точок BIOAQUA

Боротьба з чорними точками не завжди вдячна справа і часто одного засобу буває недостатньо, щоб вирішити раз і назавжди цю косметичну проблему. Саме тому компанія BioAqua розробила поетапне видалення цих недосконалостей.

1. Сироватка. Наносимо на попередньо очищену шкіру та залишаємо її на 10, максимум 20 хвилин. У цей час формула з ретельно підібраних рослинних компонентів розм'якшуватиме і робитиме «податливішими» до подальшого очищення глибокі забруднення, які не видаляються за допомогою звичайного вмивання.

2. Маска. Використовуйте маску відразу після сироватки і тримайте до повного висихання. Вона впливає на глибинні шари шкіри, очищуючи та витягуючи чорні крапки з пір. Маска містить каолін, який має бактерицидну дію на шкіру та сприяє загоєнню запалень та акне.

3. Тонік. Останній етап спрямований на відновлення після процедури та звуження очищених пір. Також рекомендується поверх тоніка нанести зволожуючий крем – він захистить від зовнішнього впливу та підготує шкіру до нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?