Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сонцезахисна сироватка з вітаміном с spf30 + гіалуронова сироватк

664 грн
Опис

Тип засобу: Сироватка

Кілька примірників у наявності

Сонцезахисна зволожуюча сироватка активно зволожує і відновлює гідроліпідний баланс шкіри. Завдяки вмісту таких антиоксидантів, як олія авокадо та вітамін Е, забезпечує максимальний захист від вільних радикалів. Екстракти алое, ламінарії та гіалуронова кислота сприяють утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлюють її гладкість і еластичність, шкіра виглядає помітно свіжіше та молодше.

Для підсилення дії сироватки ідеально підійде гіалуронова сироватка Smart у комбінації. Вона утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її в роговому шарі, забезпечує поверхневе зволоження шкіри і одночасно встановлює захисний бар'єр.

Гіалуронова сироватка є відмінним засобом для пошкодженої шкіри, захищаючи її в той час, поки йдуть відновлювальні процеси.

До набору входять:

1.Сонцезахисна зволожуюча сироватка з вітаміном С SPF30 Hillary Sunscreen moisturier serum Vitamin C SPF30, 30 мл;
2.Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл.

Спосіб застосування:

-Невелику кількість гіалуронової сироватки потрібно нанести масажними рухами на чисту, вологу шкіру обличчя, шию і зону декольте. Використовуйте щодня, вранці (в тому числі і як активний засіб під денний крем) і ввечері.

-Сонцезахисну сироватку потрібно наносити в другу чергу, акуратно помасажувати до повного вбирання. Застосовувати за пів години до виходу з приміщення. За умов тривалого перебування на сонці поновлювати кожні 3 години.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
irina3102992
irina3102992
Хмельницький
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?