Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ніжний очисний засіб calendula dr. с tuna

139 грн
Опис

Тип засобу: Інший засіб

Ніжний очисний засіб Calendula Dr. С Tuna, спеціально розроблений для сухої та чутливої шкіри. Він видаляє макіяж, бруд і надлишки жиру з обличчя, очищає глибокі пори, не пересушуючи шкіру. Робить її м’якою та еластичною.
Інструкція із застосування
Використовуйте щодня вранці і ввечері. Нанесіть гель на вологі руки і спіньте. Акуратно помасажуйте вологе обличчя та шию круговими рухами, уникаючи області навколо очей. Ретельно змийте.
Склад Основні Calendula Oil: Заспокоює чутливу та пошкоджену шкіру; Grape Seed Extract: зволожує та пом'якшує шкіру; Glycerin: природній компонент здорової шкіри. Зволожує та розгладжує, утримує вологу в шкірі. ПОВНИЙ СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ: Water/Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Glycerin, Fragrance/Parfum, Glycine Soja Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?