Всі категорії
Додати товар

Олія зморшок єгипет wrinkles oil

380 грн
Опис

Наша шкіра піддається щоденному впливу різних шкідливих факторів (сонячні промені, забруднення навколишнього середовища, неповноцінне харчування, а також стрес та гормональні зміни). З віком процес відновлення клітин нашої шкіри сповільнюється, шкіра втрачає еластичність, блиск та свою красу, з'являються зморшки.

Олія від зморшок, для королівського догляду за шкірою. Натуральні масла проти зморшок проникають у шкіру набагато краще, ніж крему, досягаючи найглибших шарів шкіри, при цьому забезпечуючи живлення та зволоження глибоких шарів шкіри. Олія від зморшок відмінно активує утворення нових клітин шкіри та запобігає її старінню.

Завдяки своєму складу масло від зморшок показано тим, у кого шкіра зневоднена, втратила пружність, стали помітні вікові зміни та в'ялість. Олія від зморшок містить виключно натуральні олії і активує виробництво колагену і еластину у вашій шкірі, запобігаючи утворенню нових зморшок і розгладжує зморшки, що вже з'явилися. Регулярно використовуючи цю унікальну композицію масел проти появи зморшок, ви зможете відновити еластичність вашої шкіри, також шкіра набуде здорового вигляду і виглядатиме значно молодшою. Використання натуральної олії проти зморшок легко видаляє алергічні реакції, заспокоює та загоює пошкоджену шкіру. Це масо дуже ефективно, оскільки саме собою виступає у ролі активних речовин і антиоксидантів, які відновлюють, освіжають шкіру, викликають її регенерацію.

Спосіб застосування

Щоранку та ввечері невелику кількість наносите на очищену особу, акуратно масажуючи по масажних лініях обличчя (це лінії найменшого розтягування шкіри). Увімкніть шию та зону шкіри декольте, і продовжуйте масажувати м'якими круговими рухами, уникаючи розтягування шкіри. Через 10 хвилин видаліть зайву олію паперовим рушником. Але зазвичай натуральна олія проти зморшок добре вбирається в шкіру, і не залишає жирного сліду. Воно підходить для будь-якого типу шкіри та ніколи не викликає алергічну реакцію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари