Всі категорії
Додати товар

Хіт! крем з гіалуроном, екстрактом равлика і маслом ши денний для обличчя probeauty

215 грн -26% 160 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 50 г, підходить для будь-якого типу шкіри та будь-якого віку. Поставляється в скляній баночці, поміщеній в фірмову картонну коробку.
Дія: зволоження, омолодження, боротьба зі зморшками, пігментацією і в'яненням шкіри, освітлення.
Денний відновлюючий, зволожуючий, антивіковий крем для обличчя зі слизом равлика та маслом Ши та гіалуроновою кислотою. Він створює потужний омолоджуючий ефект, розгладжує зморшки, покращує рельєф шкіри та вирівнює контури обличчя.
Активні компоненти крему глибоко проникають у пори, розгладжуючи зморшки та відновлюючи текстуру шкіри. Крем бореться з пігментацією, млявістю, в'ялістю, тьмяністю та іншими віковими змінами, повертає шкірі пружність та еластичність. Крем заспокоює чутливу шкіру, підтримує оптимальний рівень зволоженості, усуває лущення, покращує обмін речовин у клітинах.
Слиз (муцин) равлика вирівнює рельєф шкіри, відновлює її еластичність, скорочує мімічні зморшки. Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру, розгладжує зморшки, підвищує пружність епідермісу та уповільнює появу вікових змін.
Всі ці незамінні компоненти проникають у глибокі шари шкіри, зволожуючи та відновлюючи її на клітинному рівні, активно борються проти вікових змін у структурі шкіри, сприяють зростанню основних клітин епідермісу, які підвищують щільність шкіри та посилюють її бар'єрну функцію. При регулярному використанні крему, можна досягти такого ефекту, як омолодження, захист та загальне зволоження та оздоровлення шкіри.
Спосіб застосування: нанести необхідну кількість крему і вбити м'якими масажними рухами на очищену шкіру обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?