Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя "поживний"

280 грн
Опис

Допомагає реанімувати суху та зневоднену шкіру.

Крем має нежирну, шовковисту текстуру, чудово вбирається, пом'якшує, зволожує, регенерує й живить шкіру обличчя.

Олія ши сприяє зволоженню та захисту шкіри від несприятливих зовнішніх впливів, а також неомилювані жири, що надають регенерувальні властивості, і стимулюють синтез колагену в шкірі. Саме завдяки цим та іншим корисним речовинам, застосуванням ши для обличчя допомагає впоратися з проблемами шкіри, як-от сухість, лущення, огрубіння, передчасне старіння, втомлений і сірий колір обличчя, і з багатьма іншими.

Бета-глюкан — рослинний полісахарид, оздоровлює шкіру та імунну систему. Відновлює клітини після УФ-опромінення. Має найширший спектр дії — від лікування акне до сонцезахисних властивостей. Основна перевага всіх косметичних препаратів на основі бета-глюкану — запустити у шкірі природний механізм вироблення речовин, яких бракує, завдяки власним ресурсам, домогтися потрібного ефекту способом самовідновлення й саморегуляції, а не способом введення сильнодійних активних компонентів.

Глибоко проникаючи в клітини шкіри, амінокислоти шовку миттєво заповнюють усі пошкодження й нерівності на шкірі, повертаючи їй м'якість і гладкість, надовго утримуючи вологу в клітинах і оберігаючи від дегідратації.

Амінокислоти шовку слугують також резервом для синтезу білків шкіри, сприяють синтезу колагену та мають ліфтинг-ефект.

Склад: олія ши, олія ромашки, сечовина, NaPCA, амінокислоти шовку, вівсяне молочко, Бета-глюкан, протеїни злакових, екстракт ромашки, вітамін Е, Д-пантенол, ефірна олія пальмарози та пачулі

Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
ivolg...
IvolgaOrganics
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?