Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зимовий колд-крем для чутливої шкіри

300 грн
Опис

Колд-крем – це не лише про захист шкіри від холоду взимку. Це і така важлива турбота про обличчя в умовах опалювальної оселі, де повітря може бути надто сухим і некомфортним до шкіри.
Чи потрібен вам колд-крем? Так, якщо ваша шкіра суха, зневоднена, дуже чутлива та подразнена взимку, ви маєте негативну реакцію на вуличний холод і сухе домашнє повітря.
Чи підходить колд-крем для вікової шкіри з ознаками старіння? Вам взагалі обов’язково потрібен колд-крем взимку! Адже у складі містяться компоненти, які максимально зволожують шкіру, створюють захисну плівку на поверхні і не дають випаровуватись вашій внутрішній воді з поверхні шкіри. А зневоднення – одна з головних причин появи зморшок.
Чи може колд-крем замінити денний крем, чи не занадто він важкий для шкіри? Це абсолютно комфортний крем, який не відчувається на шкірі обличчя, не залишає жирну плівку. А завдяки рослинному спермацету наш колд-крем створює щільне і однорідне покриття без блиску.
А чи можна користуватись колд-кремом на ніч? І це можна. Адже він інтенсивно зволожує шкіру і не дає їй швидко втрачати вологу у сухому домашньому повітрі.
Як ним користуватись? Наносити зранку за 15-20 хвилин до виходу на вулицю. І перед сном після очищення обличчя.
Має зручну вакуумну тару з дозатором, що забезпечує асептичність засобу.

Склад: вода, олія зародків пшениці, олія ши, емолент, цетилпальмітат, емульгатор, зволожуючі активи, екстракти шипшини та насіння моркви, гіалуронова кислота, вітаміни Е і В5, алантоін, консервант, ароматизатор.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
burda.yulya
burda.yulya
Запоріжжя
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?