Всі категорії
Додати товар

Золотий колаген 24к крем 230 мл. гарний подарунок для жінок oilex

590 грн -16% 500 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Мульти концентрована есенція з екстракту морських водоростей та колагену зволожує шкіру, забезпечуючи її поживними речовинами та надаючи виражений ліфтинг-ефект.

Професійна серія
Відбілює шкіру
Значно зменшує зморшки
Подвійний функціональний косметичний засіб. Мульти концентрована есенція з екстракту морських водоростей та колагену зволожує шкіру, забезпечуючи її поживними речовинами та захищаючи від несприятливих впливів навколишнього середовища.
Завдяки своєму унікальному складу крем покращує стан та зовнішній вигляд шкіри будь-якого типу та віку.

Мінеральний склад водоростей максимально наближений до плазми крові людини. Тому вони дуже фізіологічні (родинні) організму. У жодного компонента більше немає таких властивостей. Організм приймає водорості за «своїх», вони природно вбудовуються у фізіологічні процеси. Тому всі корисності водоростей вбираються максимально повно, а ризик негативних реакцій при використанні зведений до мінімуму.

Морські водорості містять:
альгінову кислоту та її солі (альгінати) - пов'язують і виводять з організму шлаки і токсини, добре зволожують і загоюють;
амінокислоти - беруть участь у всіх клітинних процесах, допомагають засвоювати вітаміни та мінерали, входять до складу натурального зволожуючого фактора шкіри;
протеїни та ліпіди - як цеглинки будують клітини;
кальцій, магній, калій, марганець, натрій, фосфор, сірку, кремнезем - будівельний матеріал клітин, помічники протеїнів та ліпідів;
цинк, нікель, мідь, залізо, стронцій, бор, бром - входять до складу життєво важливих ферментів та гормонів;
вітаміни А, С, D, E, F, K, PP та всі вітаміни групи В.
Жоден компонент, що використовується в косметиці, не має такої кількості класних властивостей, як водорості. Всі вони:
виводять шлаки та токсини, надають потужний детокс-ефект;
насичують шкіру вітамінами та мінералами;
покращують мікроциркуляцію;
стимулюють лімфодренаж;
виводять зайву рідину;
знімають набряки;
розщеплюють жири;
підтягують шкіру, надають виражений ліфтинг-ефект;
підвищують тонус, еластичність, пружність та тургор шкіри;
зволожують, пом'якшують, живлять;
регенерують;
заспокоюють та знімають запалення.
Ламінарія, що входить до складу крему, - шикарний антисептик. А ще ламінарія містить високу концентрацію фітогормонів та полісахаридів. Вони ефективно зволожують шкіру та борються зі старінням; надає шкірі еластичність та пружність. Має виражений anti-age ефект.
Червоні водорості у високій концентрації містять кальцій, магній, залізо, вітаміни, протеїни та жирні кислоти. Завдяки своєму складу червоні водорості використовують у засобах оновлення шкіри.
Спіруліна містить коктейль із двох тисяч активних інгредієнтів. Вони насичують шкіру поживними речовинами, загоюють, тонізують, підтягують, зміцнюють, активізує синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти. А ще спіруліна – потужний антиоксидант. Вона бореться з передчасним старінням та надає виражений ліфтинг-ефект.
Колоїдне золото, що входить до складу крему, покращує мікроциркуляцію шкіри, насичуючи її

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?