Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем з алоє екстрактом spf50+ pa+++ farmstay aloevera perfect sun cream, 70 мл.

150 грн
Опис

Код 232

Алое віра – ідеальний компонент сонцезахисної косметики. Ця унікальна рослина з унікальним складом має здатність не тільки усувати свербіж та почервоніння, але й попереджати їхню появу. Антиоксидантна дія алое вера мінімізує руйнування клітин вільними радикалами, завдяки чому уповільнюються процеси старіння шкіри.

Крім того, алое віра допомагає впоратися з вугровими висипаннями, подразненнями та лущеннями, попереджає проникнення та розмноження бактерій у відкритих ранках. Не менш корисний екстракт алое і для сухої, і для чутливої, і для зрілої шкіри.

Сонцезахисний крем Aloevera Perfect Sun Cream від FarmStay з високим ступенем захисту SPF50+ PA+++ дозволяє уберегти шкіру від опіків, почервоніння та появи пігментації, а також мінімізує виникнення шкірних захворювань, які провокуються ультрафіолетом.

Крем має легку приємну текстуру, при нанесенні освіжає, зволожує, живить та заспокоює шкіру, а при регулярному застосуванні оздоровлює її, значно покращує зовнішній вигляд.

Активні інгредієнти: алое, діоксид титану (фізичний), октилсаліцилат (хімічний фільтр), етилгексілметоксициннамат (хімічний)

Нанести на шкіру за 20 хвилин до виходу на відкрите сонце.

Об'єм 70 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?