Всі категорії
Додати товар

Солнезахисний флюїд solarbiome fluid spf50 + pa ++++

700 грн
Опис

🌞 Solarbiome Fluid SPF50 + PA ++++ Сонцезахисний гіпоаллегренний флюїд для жирної та комбінованої шкіри, який забезпечує надійний захист від УФ-променів і синього випромінювання (HEV-випромінювання), захищає також від проникнення пилу та інших забруднень, допомагає зволожити, відновити і зміцнити захисні функції шкіри. В основі формули цього крему лежать оксид цинку і діоксид титану, що є фізичними «фільтрами» в боротьбі з УФ-випромінюванням.  Ці два компоненти не проникають в шкіру, а залишаються на її верхніх шарах і формують «дзеркальний щит», що відображає сонячні промені.  Крем забезпечує захист від таких вільних радикалів як UVB-променів і UVA-променів.  HEV-випромінювання.
  Завдяки своїй ультралегкій формулі і передовій технології фільтрів широкого спектру дії Solarbiome Fluid ефективно захищає шкіру навіть від небезпечного HEV-випромінювання.
Флюїд має ультралегку, молочну текстуру, швидко вбирається і не залишає білого нальоту або липкості після нанесення. Є стійким до вологи і впливу поту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
fairbeauty.ua
fairbeauty.ua
Супер-продавець
Кременчук
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?