Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей olive oil eye cream lambre15ml франція

220 грн
Опис

Відмінний крем навколо очей для чутливої шкіри. В економ упаковці, що значно зменшило вартість. зручний маленький тюбик особливо сподобається відрядження. І його часто купують чоловіки. ОЛИВКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ 15 мл Зволожуючий і ревіталізірующій крем використовується для профілактики і захисту шкіри навколо очей. Завдяки вмісту активних компонентів крем створює ефект ліфтингу і помітно покращує її зовнішній вигляд.
EYE CREAM
Благодаря наличию Галоксила (Haloxyl) крем улучшает микроциркуляцию крови в кровеносных сосудах и восстанавливает гемодинамику, повышает упругость и лифтинг кожи вокруг глаз, одновременно уменьшая тени и отеки. Увлажняет и нежно питает кожу, придает ей упругость и эластичность.

• Разглаживает морщины;

• предотвращает появление раздражения, вызываемого воздействием окружающей среды.

ЛИНИЯ LAMBRE С ОЛИВКОВЫМ МАСЛОМ
Косметична лінія засобів, створена на основі найбільш цінних компонентів: оливкової олії, протеїнів пшениці, екстракт лаванди, зволожуючих і регенеруючих активних речовин. Нова покращена формула денного крему забезпечить інтенсивне і тривале зволоження Вашої шкіри. Завдяки багатій консистенції шкіра стає оксамитовою на дотик. Новий ніжний квітково-пудровий аромат, а також приємна консистенція робить процес по догляду за шкірою ще більш приємним. Шкіра, яка перебуває під дбайливого захистом цього крему, буде сяяти енергією і свіжістю. Косметику OLIVE OIL LINE можна застосовувати при догляді за всіма типами шкіри, особливо за ніжною і чутливою шкірою. Ці сучасні, ефективні та безпечні препарати чудово зволожують, живлять і ревитализируют шкіру. Ще з давніх часів оливкову олію використовували при виробництві косметичних виробів. Жінки Стародавнього Риму і античної Греції регулярно застосовували маски на основі оливкової олії для збереження і підтримки молодості і краси. Особливо цінували чудові властивості оливкової олії стародавні греки, які називали його «рідким золотом». Натуральні ніжні, легкі креми з оливковою олією впливають на стан шкіри, роблячи її м'якою і бархатистою. ливковое масло содержит большое количество витаминов E, A, C, протеинов, стеролов и флавонов. Научные исследования показали, что протеины оливкового масла могут полноценно восполнить утраченные протеины кожи тела. Благодаря этому можно считать оливковое масло надеждой на будущее в борьбе со старением и усталостью кожи. Эту особенность протеинов оливкового масла усиливают витамины А, Е и С. Витамин E связывает свободные радикалы, одновременно увлажняя и разглаживая кожу. Именно поэтому является идеальным средством в борьбе против старения, великолепно смягчает и восстанавливает кожу. Витамин A, содержащийся в оливковом масле, успокаивает кожу, в то время как витамин C является необходимым для структуры и функций коллагена, так как восполняет утраченный коллаген.
производитель Франция

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?