Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя з вітаміном с🍋

545 грн
Опис

Набір пінка для вмивання з щіточкою , тонер , крем (550 грн )--------------------------Новинка 🍋тонер для обличчя з вітаміном с 🍋. Ціна тонера 215 грн. Підходить для молодої шкіри, що в'яне особи . Тонер з вітаміном с «Тонер з вітаміном с зволожуючий засіб освіжить зовнішній вигляд, додасть рівномірності і гладкості відтінку особи. Вітамін С позитивно впливає на стан епідермісу, освітлюють його, допомагає позбутися помітних почервонінь і дрібних недоліків!

- помогает тусклой коже вернуть здоровый оттенок и сияние;
- заметно осветляет пост-акне, пигментацию и пятна на лице;
- тонизирует кожу, интенсивно увлажняет и разравнивает морщинки;
- придает эпидермису эластичности и упругости, стимулирует регенерацию;
- содержит такие невероятно полезные компоненты: глюкозы, фруктозы, сахарозы, мочевина , которые глубоко увлажняют , придают свежий вид.
Способ применения
нанесите необходимое количество тонера на ладошки и лёгкими похлопывающими движениями нанесите на кожу иди протереть ватным диском .

------------------------------Крем для обличчя з вітаміном с (50 мл )-220 грн. 🍋Крем активно насичує шкіру вітамінами і мінералами. У складі крему рослинні екстракти, які інтенсивно зволожують шкіру і поставляють в неї необхідні вітаміни і мінерали. Основний компонент – натуральний вітамін С – вирівнює тон шкіри, робить її м'якою і рівною. Це потужний антиоксидант, який виводить зі шкіри вільні радикали (які руйнують клітини і призводять до старіння організму). 🍋 інтенсивно зволожує і живить шкіру; - 🍋нормалізує і підтримує гідробаланс; - 🍋запобігає трансепідермальну втрату води; - стимулює процес регенерації тканин; ----------------------------✅Пінка для вмивання добре очищає шкіру від макіяжу і надлишків себума. Засіб забезпечує відчуття свіжості і готує шкіру до дії доглядає крему. Вітамін C зупиняє окислювальні процеси в клітинах, перешкоджає передчасному старінню, заряджає енергією, підвищує пружність шкіри. Екстракти календули і ромашки : вітамінізують, розгладжують, забезпечують шкірі здорове сяйво і вирівнюють колір. ціна 165 грн ( без щіточки )

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?