Всі категорії
Додати товар

Tiam ac fighting spot rx cream точковий крем проти висипань і запалень акне

13 грн
Опис

Лінійка засобів AC Fighting спеціально розроблена для догляду за шкірою, схильною до висипань. Допомагає розв'язати проблему в корені й не тільки швидко усунути запалення, а й оздоровити, зміцнити шкіру.

Точковий засіб на основі ніацинаміду і цинку ефективно бореться з акне та іншими висипаннями на шкірі, швидко заспокоює, знімаючи запалення і подразнення, а також цілеспрямовано працює на усунення плям пост-акне і почервоніння.
Завдяки вмісту такого інноваційного компонента, як спікули (мікроголки 100% натурального походження з морської губки, "біологічний пілінг"), які прекрасно відлущують і видаляють скупчення жиру, забруднення і ороговілі клітини, що закупорюють пори, що запобігає висипанням. Адже закупорені пори слугують джерелом живлення для грибків і бактерій, у такому середовищі вони дуже активно розмножуються. Крім того, спікули здатні вбирати всі активні інгредієнти в себе, мають нанорозмір і завдяки цьому здатні легко й ефективно доносити їх до глибинних шарів шкіри. Вони доносять активні компоненти, спрямовані на заспокоєння і освітлення шкіри, такі, як активні похідні центелли, чайне дерево, ніацинамід і цинк.

Ніацинамід (10%), один з найпотужніших і найбезпечніших компонентів для освітлення шкіри, бореться проти нерівномірного тону шкіри, освітлює пігментні плями і плями пост-акне.

Цинк (7%) має антибактеріальну та себорегулюючу дію, контролює вироблення шкірного сала (себума), завдяки чому зменшує запалення та попереджає розвиток інфекцій.

Спосіб застосування: Після очищення та сироватки нанесіть засіб на проблемну ділянку шкіри.

1.2g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?