Всі категорії
Додати товар

Освіжаюча маска з фруктами на вагу academie

300 грн
Опис

Зробити шкіру рівною та наповнити її природним блиском легко, якщо окрім обов'язкових щоденних ритуалів краси — очищення, тонізації та зволоження — використати засоби з високою концентрацією активних компонентів. Освіжальна маска з фруктами розроблена фахівцями французького бренда професійної косметики Academie. Завдяки збалансованій формулі та складу Age Recovery Refreshing Mask With Fruits не лише дбайливо відлущує ороговілі частинки епідермісу, а й зволожує.

Активні компоненти посилюють дію засобу. Олія абрикосових кісточок, що має регенерувальні та тонізувальні властивості, пом'якшує та розгладжує дрібні зморшки, надає здорового кольору, а також усуває запалення. Екстракт яблука заспокоює, вибілює, тонізує, зменшує подразнення та почервоніння, захищає від негативної дії вільних радикалів. Екстракти грейпфрута та персика насичують вітамінами, зволожують, вирівнюють колір обличчя, зменшують пігментні плями, роблять шкірний покрив еластичнішим і пружним. Екстракт солодкого мигдалю зволожує, нормалізує роботу сальних залоз, має ліфтинг-ефект. Фруктові кислоти і каолін очищають епідерміс від ороговілих клітин і надлишку шкірного сала, активізують відновні процеси та вирівнюють колір шкірного покриву.

Спосіб застосування: рівномірно нанесіть маску на заздалегідь очищену шкіру обличчя, залиште на 10-20 хвилин, потім змийте теплою водою.

На розлив 20 мл - 300 грн
50 мл 550 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 20мл
Об'єм:
20 мл 50 мл
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?