Всі категорії
Додати товар

Маска з зеленої глини очищуюча

154 грн
Опис

Маска з зеленої глини очищуюча

Збалансована формула маски на основі зеленої глини найніжнішим чином подбає про шкіру, зробить її матовою, бархатистою і гладкою. Засіб збагачений натуральними оліями і рослинними екстрактами, які запобігають появі чорних цяток, звужують пори і позбавляють від жирного блиску. Активні компоненти миттєво усувають ознаки втоми і стресу, дозволяючи шкірі дихати, покращують її колір, підвищують природну пружність і сприяють розгладженню мімічних зморшок. Всього кілька хвилин приємного відпочинку з улюбленною маскою на обличчі і шкіра набуває ніжну м´якість, гладкість і сяйво.

Зелена глина — завдяки антисептичній і очищуючій властивостям глина незамінна в догляді за комбінованою і проблемною шкірою. Регенеруюча та омолоджуюча властивості глини допомагають в боротьбі з передчасним старінням.

ОБ`ЄМ:50 ml

Рекомендації:
нанести маску масажними рухами на очищену шкіру обличчя, виключаючи область навколо очей. Залишити на 10-15 хвилин. Ретельно змити теплою водою. Використовувати 1-2 рази в тиждень. Після застосування маски обов´язково зволожити шкіру кремом. Перед застосуванням маску в тубі, не розкриваючи, перемішати, різко струшуючи і розминаючи її корпус пальцями.
Терміни та умови зберігання:
24 місяці, при температурі від +5°С до +25°С
Попередження:індивідуальна чутливість до компонентів.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Продавець
katrusyai
katrusyai
Обухів
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?