Всі категорії
Додати товар

Брудова мінеральна маска lirikos marine energy black hole mud spa 120ml

820 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Брудова мінеральна маска Lirikos Marine Energy Black Hole Mud SPA 120ml
! Терміни — вийшли

Маска ретельно адсорбує мертві клітини шкіри, відновлюючи клітинне дихання і свіжість шкіри, вирівнює її мікротекстуру. Ефективно очищає пори від сальних пробок, вугрів, витягує інші забруднення, сприяє мінімізації розміру пор. Маска не сушить шкіру, не руйнує природний ліпідний бар'єр шкіри, зберігає вологу в епідермісі.
!! Після нанесення маска не висихає на обличчі.

Містить: мінеральний комплекс на основі морської приливної голки з біосферного парку, порошок комплексу водоростей, морську воду з великої глибини, порошок шкаралупи волоських горіхів і рослини Houttuinia Cordata (Хауттюйнія серцеподібна).

Мінеральний комплекс на основі ілового бруду інтенсивно живить, насичує шкіру корисними мікро- та макроелементами, завдяки чому нормалізуються і пришвидшуються багато життєво важливих процесів. Сприятливо впливає на мікроциркуляцію крові, активізує процес оновлення крові, виводить токсини з організму. Ілові бруду містять унікальні комбінації активних речовин, подібних до вітамінів, ферментів, гормонів, бактеріофаг, антибіотиків.

Своєю високою біологічною активністю екстракт морських водоростей зобов'язаний органічним і мінеральним сполукам, що є в ньому. Має зволожувальну, імуностимулювальну, регенерувальну, протизапальну та ранозагоювальну дію. Регулює сальну секрецію, сприяє виведенню зайвої рідини, ефективно очищає й дезінфікує шкіру, активізує процеси внутрішньоклітинного та міжклітинного обміну, насичує клітини киснем. Стимулює обмін речовин у тканинах і клітинах, додатково мінералізує клітини шкіри, покращує місцевий і загальний кровообіг, підвищує еластичність і пружність шкіри, має властивість омолоджувати шкіру обличчя.

Хауттюйнія серцева має зв'язувальну та протизапальну дію й застосовується місцево у разі різних проявів висипу та подразнень, уражених ран, інфекційних захворювань шкіри, для лікування фурункулів і прищів.

Порошок морських водоростей і шкаралупи волоського горіха м'яко та ніжно скрабують шкіру, очищаючи та додатково масажуючи її.

Застосування: Нанесіть маску на чисту шкіру, уникаючи зони очей і губ. Залиште на 10-15 хвилин, потім змийте теплою водою. Використовуйте маску двічі-тричі на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?