Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі з пептидом гіалуронової кислоти bioaqua hyaluronic acids peptides...

15 грн -47% 8 грн
Опис

Одноразові гідрогелеві патчі для очей з гіалуроновою кислотою та пептидами Bioaqua Hyaluronic Acids Peptides.

Патчі з гідрогелевою основою Bioaqua Hyaluronic Acids Peptides стануть відмінним вибором для догляду за ніжною шкірою навколо очей. Косметичний продукт містить в своєму складі два основних діючих компонента:

Гіалуронову кислоту;

Пептиди.

Також в сироватці для просочення патчів присутній цілий комплекс вітамінів, мінералів та інших корисних мікроелементів. Гіалуронова кислота - це той інгредієнт, який володіє унікальними зволожуючими властивостями. Після процедури на шкірному покриві утворюється невидима плівка, яка добре запобігає випаровуванню молекул води з міжклітинного простору.

Кожен одноразовий патч створений із спеціального біо-матеріалу, який не тільки добре охолоджує, але і є відмінним провідником для всіх корисних речовин. Косметичний продукт відмінно знімає набряки, усуває темні кола під очима. Пептиди інтенсивно борються з ознаками старіння, розгладжують мімічні зморшки і запобігають появі нових.

Спосіб застосування:

Розмістити на шкірі у зоні навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Так само можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?