Всі категорії
Додати товар

Маска з насіння водоростей ламінарії

780 грн
Опис

Насіння морських водоростей чинить регенерувальний вплив на шкіру. Вони видаляють змертвілі клітини, завдяки чому поліпшується колір обличчя. Маска вирівнює й підтягує, насичує вітамінами C і А.

Переваги використання продукту:

Миттєвий ефект. Маска покращує колір обличчя й тургор шкіри навіть після одного застосування. Вона особливо рекомендована для в'ялої, в'ялої, втомленої шкіри.
Молодість шкіри. Завдяки активним речовинам у складі засіб стимулює кровообіг у тканинах, сприяє відновленню пошкоджених клітин. Воно покращує структуру дерми, робить зморшки менш помітними, уповільнює процеси старіння.
Очищення пор. Крім основного ефекту — живлення та регенерації — маска очищає пори, розчиняючи комедони та витягуючи їх вміст. Має терапевтичний ефект, сприяє загоєнню вугрів, рекомендується у разі акне.
Універсальність. Підійде для будь-якого типу шкіри. Суху насичує вологою, жирну — очистить від відкладень сала в порах.
Рівномірний колір обличчя. Засіб освітлює пігментовані зони та веснянки, вирівнює колір шкіри, вибілює, заспокоює почервоніння й подразнення. Його можна застосовувати тільки на шкірі обличчя, потрібно уникати потрапляння на нижні та верхні повіки і, поготів, у вічі.
Виробник рекомендує використовувати маску між 16.00 і 08.00, саме в цей час шкіра краще сприймає поживні речовини. За акуратного застосування баночки має вистачити на 15-18 разів. Після зняття маски можуть бути почервоніння або відчуватися легке печіння. Якщо ефекти швидко проходять і не викликають суттєвого дискомфорту, засіб можна використовувати й далі.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?