Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Освіжаюча тканинна маска lotus moisture mask illiyoon 23g

55 грн
Опис

Lotus Moisture Mask від Illiyoon – це тканинна зволожуюча маска, в основі якого полягає екстракт лотосу. Цей компонент надає заспокійливий вплив, регенерує клітинки епідермісу, має вітамін С та мінеральні поєднання у складі. Надає омолоджуючу дію на обличчя, чудово насичує вологою, нормалізуючи її водний баланс.
У складі есенції, яка просочує тканинну маску: екстракт лотосу, гриба Schizophyllum commune (розщепка звичайна), корінь червоного женьшеню.
Тканинна маска бренду Illiyoon має м'яке, комфортне лекало, яке щільно прилягає до шкіри і приємно відчувається на обличчі.
Illiyoon – корейський бренд доглядової косметики. Цей бренд належить гіганту Amore Pacific і спеціалізується на продуктах для сухої та чутливої шкіри. В основі їхньої косметики інноваційна технологія інкапсулювання церамідів для ще більшого зволоження шкіри в глибших шарах. Продукція бренду створена на основі трав для досягнення багатого та розкішного виду вікової шкіри. Цей ефект досягнуто завдяки глибокому зволоженню, живленню шкіри, підвищуючи її еластичність, вирішуючи шкірні проблеми.
Ключові особливості:

Глибоко зволожує шкіру;
Усуває сухість та лущення;
Надає омолоджуючу дію;
Захищає від передчасного старіння;
Нейтралізує негативний вплив вільних радикалів.
Активні інгредієнти:

 Екстракт лотоса – зволожуюча, очищаюча дія. Стимулює згладжування заломів, тонізує, посилює еластичність, сприяє поновленню пружності, загоює пошкодження, заспокоює, звужує пори та прибирає вугрову висипку, сповільнює в‘янення.
 Вода з кореня женьшеню - посилює зволоження шкіри, пом’якшує грубу текстуру, допомагає позбутися нерівного тону шкіри.
 Розщепка звичайна - в Азії здавна використовували в народній медицині як дуже дієвий протизапальний, противірусний та протимікробний засіб.
 Пантенол - надає потужну загоюючу дію, прибирає роздратування та свербіж. Посилює просочування води до клітин дерми, сприяє синтезу колагена та еластина. Прибирає наслідки впливу ультрафіолетового випромінювання, дає епідермісу гладкість та еластичність.
 Бета-глюкан – є імуномодулятором, стимулює імунітет на клітинному рівні, синтезується з вівсяних зерен, дріжджів та ін.
Підійде для в’янучої та вікової шкіри.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Натуральна
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була