Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска для обличчя з екстрактом молочного білка rorec milk plus facial mask, 30 г

35 грн -29% 25 грн
Опис

Тканинна маска для обличчя з екстрактом молочного білка Rorec Milk Plus Facial Mask, 30 г

Тканинна маска для обличчя з екстрактом молочного білка Rorec Milk Plus Facial Mask чудово освітить і відновить шкіру, м'яко впливаючи на її клітини, забезпечить їх безперервний ріст.
Також молочні протеїни збережуть мікроби та знімуть помітні та непомітні запалення, покращать загальний стан шкіри. Мають заспокійливий ефект. Нормалізують баланс вологи в шкірі, що допоможе запобігати зниженню тонусу та утворенню зморщок. Шкіра стане світлішою та помітно пружнішою.
Молочні протеїни запускають процеси оновлення епідермісу, стимулюють клітинний поділ і ріст молодих клітин, синтез колагену має противірусні та протимікробні властивості, надають шкірі гладкість, бархатистість і пружність.
Гіалуронова кислота активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхні шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження.
Спосіб застосування:
Залишити на попередньо очищеній шкірі на 20 хвилин, потім маску зняти, а залишкам засобу дати вбратися, виповнивши легкий масаж обличчя, круговими, похлипальними рухами.
Вага: 30 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knopochkalav
Ценопад
Київ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?