Всі категорії
Додати товар

Ранкова фруктова освіжна маска для обличчя saborino bcl (28 шт.)

1200 грн
Опис

Утренняя фруктова освіжна експрес-маска для обличчя Saborino BCL (28 шт.)

Маска Saborino Morning Facial Sheet Mask дуже популярна в Японії, а також увійшла в підбір "Найкраща косметика 2016". Ранкова експрес-маска Saborino Morning Facial Sheet Mask лише за 60 секунд пробуджує, освіжає, очищає і зволожує шкіру, у такий спосіб замінюючи всі ранкові доглядові процедури, включно з нанесенням зволожувальної основи під макіяж. Ця маска для обличчя, розроблена спеціально для ранкового догляду.

Маска м'яко та легко очищає пори шкіри від забруднень, надлишків шкірного жиру та ороговілих клітин епідермісу, зволожує шкіру, робить її гладкою. Готує шкіру до нанесення макіяжу. Має охолоджувальний і пробуджувальний ефект, який так потрібен нам вранці!

Усі різні типи ранкових тканинних масок мають функцію 3-в-1 . Вони діють як очисний і зволожувальний засіб, одночасно готуючи шкіру до гладкого нанесення макіяжу. Завдяки тому, що в кожній повнорозмірній упаковці маски міститься 2,5 флакона есенції, ваша шкіра залишатиметься зволоженою, а макіяж збережеться довше впродовж дня.

Що робить маска Saborino всього за 1 хвилину?

- - Вирівнюють тон обличчя;
- - Насичують кожну клітинку вологою;
- - Надають антиоксидантну дію;
- - Усувають набряклості;
- - Оживляють і живлять шкіру;
- - Надає сяйва шкірі;
- - Відлущують ороговілі клітини;
- - Зменшують мімічні зморшки.
- За швидке ефективне зволоження відповідають лосьйону колаген, гіалуронова кислота, мандаринова олія, мед. сквалан, екстракт м'яти перцевої. Олія листя чайного дерева й екстракт ківі, екстракт плодів кавуна й ананаса піклуються про звуження пор і протизапальну дію. Яблучна кислота розм'якшує та видаляє мертві ороговілі клітини, надаючи шкірі неймовірної гладкості та свіжості.
- Спосіб застосування: на чисту та суху шкіру обличчя, накласти маску, поєднуючи прорізи для очей і носа та залишити на 1 хвилину. Не тримайте маску на обличчі понад одну хвилину! Потім згорнути маску в кілька разів і протерти шкіру, отриманою спонжем. Не змивати. Щільно закривайте паковання, щоб уникнути висихання засобу. Маски підходять для щоденного використання.

Склад: вода, гліцерин, бутилен гліколь, етанол, аскорбіл глюкозид, сквалан,
мандаринова олія, екстракт ківі, екстракт кавуна й ананаса, полісахариди
тримели фукусоподібний, екстракт листя перцевої м'яти, олія листя чайного
дерева, мед, гіалуронат натрію, бетаїн, морський колаген, PEG-60
гідрогенізоване рицинова олія, ацетил-гіалуронат натрію, ксантанова камедь,
лимонна кислота, цитрат натрію, ментол, яблучна кислота, феноксиетанол (<1%),
етилпарабен, метилпарабен, ароматизатор.

- Заходи безпеки: Не використовуйте, якщо на шкірі є рани, нариви, ексзема, герпес та інші проблеми. Якщо під час застосування виникають почервоніння, нариви, свербіж, подразнення тощо, припиніть використання і зверніться до дерматолога. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх.

Умови зберігання: у сухому, прохолодному, недоступному для дітей місці.

Об'єм: 28 шт.

Виробник: BCL

- Лінія: SABORINO

- Країна-виробник: ЯПОНІЯ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?