Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей з екстрактом кокосового соку sersanlove coconut juice eye mask

150 грн
Опис

Патчі з екстрактом кокосового соку – це інтенсивне зволоження ніжної шкіри навколо очей. Такі патчі оптимально підходять для застосування після обвітрювання та прийняття сонячних ванн.

Кокосовий сік, який входить до складу патчів, відмінно зволожує шкіру, робить її м'якою та насиченою корисними маслами. Після застосування патчів, зона навколо очей стає ніжною та гладкою, надовго зберігає гарний зовнішній вигляд. Такий засіб запобігає пересушуванню шкіри. Регулярне використання патчів з кокосовою водою допомагає уповільнити процеси старіння, запобігти появі дрібних зморшок і бореться з тими, що вже з'явилися.

Засіб регулює водний баланс, запобігає випаровуванню вологи і допомагає зберегти природну красу обличчя на довгий час. Відмінно підходить для дуже сухої, сухої та нормальної шкіри.

Спосіб застосування:

Розмістити на шкірі у зоні навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Так само можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Продавець
natalia1902
natalia1902
Супер-продавець
Южноукраїнськ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?