Всі категорії
Додати товар

Da99 double up lifting маска

120 грн
Опис

DA99 Double Up Lifting Mask - маска з ліфтинг ефектом, яка вирівнює тон шкіри, згладжує зморшки та створює ліфтинг ефект контуру обличчя. Підходить для вісх типів шкіри.

Основні компоненти:

Хітозан - уповільнює процеси старіння завдяки підтримці необхідного для цього рівня колагену та еластину шляхом стимуляції їх вироблення, перешкоджає втраті вологи, зміцнює шкірний каркас, утворює захисний шар і оберігає від згубного впливу зовнішніх факторів.

Аденозин діє на клітинному рівні, стимулює вироблення колагену та еластину в шкірі, формує невидимі підтримуючі нитки. Шкіра стає пружною, еластичною, скорочуються зморшки, зупиняється процес появи нових зморшок.

Ніацинамід - дбайливо освітлює шкіру, пригнічує вироблення меланіну, вирівнює мікрорельєф шкіри.

Комплекс із 8-ми видів гіалуронової кислоти створює на поверхні шкіри захисний шар, який утримує вологу, щоб шкіра могла поглинати її та залишатися здоровою та зволоженою.

Комплекс из 17 аминокислот укрепляет защитный барьер кожи, уменьшает гиперчувствительность.

Спосіб використання: нанесіть маску на обличчя одразу після вмивання на 20 хвилин перед сном. Після 20 хвилин зніміть маску з обличчя, не вмиваючись. Зранку вмийтеся тільки теплою водою.

Таку процедуру необхідно проводити щодня, протягом п'яти днів. Для покращення ефекту від маски DA99 Double Up Mask використовуйте в комплексі з ампулами DA99 один раз на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
margaritadi
margaritadi
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?