Всі категорії
Додати товар

Очисна маска із зеленою глиною та центелою (50+50 мл).

133 грн -5% 127 грн
Опис

Маска має дбайливу очисну дію й чудовий регенерувальний, заспокійливий ефект. Продукт чудово підходить для різного віку та різновидів шкіри. Ефективний засіб підготує шкіру до подальшого догляду, дало змогу йому якнайкраще засвоїти всі поживні та зволожувальні речовини.

Показання до застосування:

забруднені та розширені пори,

підвищена жирність,

запалення та подразнення дерми,

тьмяна та втомлена шкіра.

Біла частина має поживні та захисні властивості, надає регенерувальний і омолоджувальний ефект. Сприяє вирівнюванню шкіри, надає пружності, підтягує її й тонізує.

Зелена частина тонізує й заспокоює шкіру, усуває жирність, звужує пори, зупиняє запальний процес, стимулює ранозагоєння, сприяє мінімізації набряків.

! В підсумку будь-яка зона отримує те, що їй потрібно. У разі регулярного використання ви забудете про відчуття стягування на щоках, а також розширені пори та висипки в Т-зоні. Обличчя стає гладким і шовковистим, вирівнюється текстура, а відтінок стає здоровим.

ЗАСТОСУВАННЯ: Нанесіть зелену частину на Т-зону, білосніжну — на інші ділянки. Тримайте на обличчі 10-25 хвилин, змийте теплою водою. Також маски можна змішувати та наносити разом. Не наносьте на зону навколо очей і губ.

100 грамів. терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?