Всі категорії
Додати товар

Патчі освітлюючі з пептидами medi-peel hyaluron dark benone peptide9 ampoule eye patch...

523 грн -1% 520 грн
Опис

Патчі містять перлинну та діамантову пудри, спрямовані на активну боротьбу з
темними колами під очима та припухлістю, вони м'яко освітлюють та освіжають
шкіру. Мають відбілюючу дію і допомагають скоротити вираженість пігментних
плям. Комплекс пептидів у складі, надає омолоджуючу дію, допомагає розгладити
шкірні заломи і скоротити глибину зморшок, а так само усувають сухість і мають
заспокійливу дію.

Косметика з пептидами не рекомендується для використання під час вагітності та
лактації.

Состав:

- Перлинна пудра - допомагає підтримувати рівень зволоження шкіри та запобігає його сухості, а також його кристалічна структура відображає УФ-випромінювання. Містить природні речовини та мінерали, унікально поєднуються один з одним; Вони роблять шкіру м'яко, м'якими та еластичними. Перлини майже 100% складаються з мінеральних солей. Покращує кровообіг, покращує колір шкіри та вирівнюється його рельєф.

- Алмазний порошок - допомагає зміцнити шкіру шкіри та підтримувати свою еластичність, сприяє оновленню клітин епідермісу, рівнів рельєфу, обережно освітлює та повертає здоровий сяйво.

- Токоферол - захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів. Інтенсивно насичують шкіру вітамінами. Здатні проникати в глибокі шари шкіри, де гідролізується у вітаміну Е.

- Пептидний комплекс - підвищує еластичність та еластичність шкіри, прискорює процеси виробництва колагену та еластинового організму власних волокон. Зменшує глибину зморшок і запобігає збереженню шкіри.

- Гіалуронова кислота - регулює вміст води в міжклітинному просторі, він приваблює і зв'язує воду в клітинах шкіри, запобігаючи його зневодненню, посилює метаболізм клітин, синтез колагену та еластину прискорюється, так що шкіра залишається еластичною і затоплені. Крім того, гіалуронова кислота прискорює загоєння різного пошкодження шкіри, запалення після довгого перебування на відкритому сонці.

- Аллантоін - інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пори та нормалізації виробництва шкіри, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру, стимулює видалення мертвих клітини. Аллантоїн ефективно попереджає годинного годинника, утворення комедонів (чорних точок) та запальних елементів.

Застосування:

Нанести на очищену шкіру навколо очей на 20-40 хвилин, потім акуратно зняти,
не змивати. Патчі є багатофункціональними, підходять для використання в
області навколо очей, у зоні міжбров'я та носогубних складок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?