Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Патчі під очі з лавандою jayjun lavender tea eye gel patch 60ea

469 грн
Опис

Без картонного пакування (пошкодилася при транспортуванні)

Корейські ритуали краси…

Популярність багатокрокового корейського догляду за обличчям зростає кожного дня. Не можна кажучи про 10… етапів beauty-рутини не згадати про патчі!

Патчі з лавандою JAYJUN LAVENDER TEA EYE GEL PATCH знімають подразнення/свербіж, заспокоюють, насичують вологою та вітамінами, регенерують, захищають, омолоджують ніжну чутливу шкіру повік.

Вітамінне просочення гідрогелю не викликає алергії/роздратування, бореться з косметичними недосконалостями, повертає шкірі втрачену пружність/еластичність, підтягує її та освіжає.

Гідрогелева основа щільно прилягає, сприяє глибокому проникненню активів есенції в тканини, не ковзає/не деформується під час носіння.

Склад та дія активних компонентів

Просочення LAVENDER TEA EYE GEL PATCH містить:
1. Подрібнений порошок квіток (2000ppm), олія (129ppm) та екстракт (0,036ppm) лаванди. Знімають свербіж/почервоніння/подразнення, мають антибактеріальні та протизапальні властивості, вирівнюють тон/мікрорельєф шкіри.
2. Екстракт зеленого чаю. Природний антиоксидант, тонізує, нормалізує вироблення себуму, перешкоджає зневодненню, розгладжує заломи, робить шкіру еластичною та пружною.
3. Екстракт меліси. Заспокоює, освіжає, регенерує.
4. Екстракт листя розмарину. Покращує обмінні процеси/кровоток у клітинах, згладжує мікрорельєф, комплексно бореться із віковими змінами шкіри.
5. Екстракт меду. Живить, підвищує шкірний імунітет, прибирає мішки/кола під очима, надає шкірі свіжого виду, демонструє ліфтинг-ефект.

30 пар/60 шт

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була