Всі категорії
Додати товар

Патчі для очей

156 грн
Опис

Маска для очей збагачена амінокислотами і антиоксидантами таких видів морських водоростей як spirulina і chondrus crispus. Включає в себе трав'яні екстракти, такі як ромашка і розмарин, які заспокоюють шкіру і гіалуронову кислоту, яка добре утримує вологу в ній. Бетаїн, алантоїн і касторове масло роблять шкіру гладкою і шовковистою.

Прополіс чудово зволожують, охолоджують, знімають набряки, добре живлять, розгладжують дрібні зморшки і заломи. При зіткненні з теплом шкіри, гідрогель злегка тане і забезпечує інтенсивне проникнення есенції в глибокі шари дерми.

Неймовірно ніжні і приємні на дотик патчі надають багатофункціональний дія: зволожують і заспокоюють шкіру, охолоджують її і знімають роздратування і почервоніння, живлять, розгладжують і освітлюють.

Регулярне використання патчів забезпечує миттєве зняття набряклості, усунення темних кіл під очима, підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах, має ліфтинг-ефектом, підвищують пружність і еластичність шкіри.

Застосовувати: Очистіть обличчя. Акуратно вийміть гелеві патчі з упаковки. Зніміть прозору плівку і накладіть на зону навколо очей. Залиште на 15-20 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
kater...
katerinadovbush
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?